Werk in opdracht

Om een goed beeld te krijgen van de wensen van de klant wordt er eerst een gesprek ingepland alwaar de klant zijn/ haar wensen en verwachtingen kan uitspreken. Dit gesprek moet voldoende uitgangspunten creëren waarmee ik een beeld kan schetsen in mijn hoofd voor hoe het er uit moet komen te zien en daarmee ga ik aan de slag.

Er worden dan (vrijblijvend) één of meerdere schetsen gemaakt. Deze schetsen worden vervolgens aan de klant voorgelegd en hij/zij kan dan vertellen wat hem/haar aanspreekt in de schets(en) en welke wijzigingen er eventueel nog doorgevoerd moeten worden. Soms is dit wat lastig omdat een schets natuurlijk heel anders toont dan een torso.

                                                          
Op het moment dat de klant tevreden is met de schets worden er afspraken gemaakt over de financiën, waarbij wordt gevraagd om een aanbetaling van 25%. Wanneer de aanbetaling binnen is wordt er gestart met de torso. Het maken van de (gewenste) torso neemt meestal zo’n drie tot 4 weken in beslag.
De klant kan kiezen voor een op maat gemaakte stofkap ter bescherming.
 
Op het moment dat de torso bijna klaar is wordt de klant gevraagd om langs te komen in mijn atelier dan ontvangt de klant gedetailleerde foto’s. De torso is dan nog niet afgelakt, zodat er eventueel nog aangebracht kunnen worden. Na het aflakken met UV-lak, is het werk klaar en kan het opgehaald worden waarna de resterende betaling wordt gevraagd. Ook is het vaak mogelijk dat ik de torso bij de klant kom
bezorgen, simpelweg omdat ik ook graag zie hoe het daar tot z’n recht komt.

Certificaat van Echtheid

Het kunstwerk wordt geleverd met een ‘Certificaat van Echtheid’. Hierop staat de titel en een foto
van het kunstwerk en mijn handtekening. Dit bewijst dat je een originele torso van LIF_ART bezit.

Heb je verder nog vragen, neem gerust contact op.
info@lif-art.nl